VOLIM te

volim te kao kišu i sunce
volim te kao livadu i cvijeće
volim te kao sebe
a sebe volim zbog tebe

Nemoj

Nemoj se zaljubiti
Od ljubavi nema leka
Nece ti pomoci
Ni cela apoteka!

Ne gledaj

Ne gledaj u lepotu koja ce te zaneti,vec u dusu,koja ce te VOLJETI!!

Oprosti

Oprosti ocima mojim sto jure za pogledom tvojim,oprosti mojim usnama sto zele da se sladje tvojim i poslednje sto te molim oprosti mi sto te VOLIM ??????

Dva goluba

U školi je dobar đak pa me gleda strogo, od mene je starija ali nije mnogo, pametna i spretna kako da odolim i jako darežljiva pa je zato volim mi smo ko dva goluba koji nebom lete sanjao sam majke mi da imamo dete nije sve u rečima ja bih da je mazim al je ona stidljiva pa moram da pazim kad ljubav naiđe izgubi se red a srce se otopi kao sladoled onda opet udara u grudima golim pa joj nesmem priznati koliko je volim….

Voleti @):-

Voleti je lepo,voleti je lako ali voleti nekoga kao ja tebe nemoze svako.Koliko te volim tesko se pise jer te svaki tren volim sve vise!
VOLIM TE NAJVISE NA SVETU LJUBAVI MOJA JEDINA!

Sudbina

Imala sam ljubav svog života ali sudbina nas je razdvojila neznam zašto neki ljudi nemaju ni malo suosjećanja u sebi…. ljubavi meni nitko ne može izbrisati tvoje ime iz srca ja te volim i ako si daleko meni to nista ne znači….znam da ti misliš da sam te zabolravila ali ti si bio prva ljubav u mom životu i zauvijek ćeš ostati u mom srcu ljubavi volim teeeeeee…. i voljet cu te vječno zapamti to da volim te