Upucavanja

Budite majstor upucavanja i osvojite :)

Devojka..

“Jedna devojka je hodala ulicom, slucajno se saplela i pala. Momci koji su bili oko nje su poceli da se smeju. Devojka je onda ustala i rekla : – Dobro je sto ovde nema muskaraca, inace bi me bilo sramota !”

Ekonomično

Ti si moj kapital, tržište moje ljubavi. Volim te racionalno, ekonomično. Bez obzira na amortizaciju, nikada te neću rashodovati iz svoje ljubavi na kontu sumnjivih i spornih potraživanja. Volim te kao višak u proizvodnji! Ti si moj kapital, tržište moje duše, volim te ekonomično i racionalno, nikada te neću knjižiti na otpisanu vrijednost jer si ti moj izvanredan prihod!

Naša ljubav

Oči tvoje farovi od Fiće ti si moje omiljeno biće naša ljubav vječna biće!!!

Jedno mače

Jedno mače spazi miša i pomisli da vidi svog slatkiša, umjesto da ga smaže eto ti čuda dogodi se ljubav luda,, ovo ti piše mišić tvoj volim te mačiću moj…..

Za tebe

Da te volim oduvek sam znao za tebe bih i život ja dao zbog tebe u paklu ću da gorim jer te više ja od svega VOLIM !!!

Sve znam

Znam kako se zoveš, znam gdje živiš, znam tvoj broj moba, al samo ne znam okus tvoih usana! NE daj da padnem na zadnjem pitanju!

Dijamant

Kada vidim dijamant kako vječno blista, pitam se zašto moja sudbina nije ista. A onda se sjetim kako imam tebe i shvatim da dijamant imam kraj sebe.

Kada jednom

Jednom kad se zaljubiš
bit će ti jasno
zašto se luduje
zašto se tuguje
Zašto su noći duge
zbog čega nema sna
zašto se čaša ispija do dna.

Ako me ikad vidiš

Ako me ikad vidiš poljubi me,ako me nikad ne vidiš traži me ali ja tebe ne bi tražio jer tebi je mene lakše naći jer sam uvijek uz tebe 🙂

Ljubi ljubi

Ljubi ljubi dok si mlad..Kad ostaris nemaš kad…Kad ostariš ko moj deda neće niko da te gleda.