Devojka..

“Jedna devojka je hodala ulicom, slucajno se saplela i pala. Momci koji su bili oko nje su poceli da se smeju. Devojka je onda ustala i rekla : – Dobro je sto ovde nema muskaraca, inace bi me bilo sramota !”

Ekonomično

Ti si moj kapital, tržište moje ljubavi. Volim te racionalno, ekonomično. Bez obzira na amortizaciju, nikada te neću rashodovati iz svoje ljubavi na kontu sumnjivih i spornih potraživanja. Volim te kao višak u proizvodnji! Ti si moj kapital, tržište moje duše, volim te ekonomično i racionalno, nikada te neću knjižiti na otpisanu vrijednost jer si ti moj izvanredan prihod!

Jedno mače

Jedno mače spazi miša i pomisli da vidi svog slatkiša, umjesto da ga smaže eto ti čuda dogodi se ljubav luda,, ovo ti piše mišić tvoj volim te mačiću moj…..

Sve znam

Znam kako se zoveš, znam gdje živiš, znam tvoj broj moba, al samo ne znam okus tvoih usana! NE daj da padnem na zadnjem pitanju!

Dijamant

Kada vidim dijamant kako vječno blista, pitam se zašto moja sudbina nije ista. A onda se sjetim kako imam tebe i shvatim da dijamant imam kraj sebe.