Arhiva stihova sa Balkana

Tužni stihovi

Tužni stihovi za sva slomljena srca i porušene snove.

Reka

Na srcu mi samo zive rane za koje nema leka a suze teku kao preplavljena reka, dusa kida i mnogo place jer ga volim sve jace i jace a kad umrem na grobu ce da mi pise da sam njega volela najvise

Prerano

od dana kada sam te ugledala mislila sam da si ti najlepsa kuca,da ces uvek biti sa nama,ali prerano si otisla u svet bez povratka.

Nada

HILJADE, I HILJADE GODINA SU PROSLE, A TVOJE USNE MOJIM NISU DOSLE! TUGA, JAD, BEDA, SETA CEO ZIVOT IZA PETA! JA SE NADAM, JA CEKAM I DALJE, ALI TO SVE JE SAMO ZA PLAKANJE!!!

Taj dan

Bili smo srecni i veseli pozeleo sam da bude trajno,
sto je dosao taj dan,
Kada smo se rastali,
Sve bi bilo tako jos da smo zajedno BAJNO ….

Oprosti

oprostila sam ti kad nisi bio tu,, oprostila sam ti kad si me izgrdio,, oprostila sam ti kad si me prevario alii oprosti i ti meni vise mi netrebas….

Prošlost

Dok je bila moja,wolela me kao,promenio sam se,srce sam joj dao.Druge nisu postojale,proslost se brise,Woleo sam nju,i od ziwota swog wise.Sada kada je proslo swe,ostalo je samo secanje,i da pokusam sa drugom,opet samo njen,ona sada prica da los,klosar,da sam najgori.Ali zamapti mala,samo taj klosar je znao da te WOLI. POS,IWANI!

Uspomene

Ušao si u moj život tiho, kao lopov, uzeo si sve i otišao. Nikad nisi ni bio moj, ali ja sam te zvala svojim. Bio si netko zbog koga se budim s osmijehom na licu i netko čije ime svaku večer šapnem prije sna.
Htjela sam te voljeti, znaš, onako luđački, htjela sam te pokazivati svima, htjela sam maštati i sanjati s tobom…ali nisam mogla, nisi mi dopustio.
Što sad ja imam od tebe? Uspomene? Snove? Sjećanja? Da, to mi je ostalo. Uspomene na moguće “nas”, snove gdje smo ti i ja pod zvijezdama i sjećanje na tvoj osmijeh. Misliš da bih trebala biti sretna? Ipak si mi ostavio uspomene, ali bojim se da su one pune tuge i bola.
Kažu da vrijeme liječi sve, pa reci mi gdje je to vrijeme da zaliječim slomljeno srce i nastavim dalje? Anđele, znaš gdje sam, ti budi moje vrijeme i izliječi me. Čekam te!

Nikad ne voli

Nikad ne voli kao ja jer ćeš patiti.
nikad nepati kao ja jer ćeš plakti i nikad ne ostavljaj
mnogo će te boleti jer je lako ostaviti AL JE TESKO VOLETI …